Mirečkovy kulatiny

TPL_BY
TPL_IN
Zobrazení: 2004

Tenhle květnový víkend jsme měli všichni v kalendáři zaškrtnutý už od ledna, netrpělivě jsme ho očekávali a nikomu nevadilo, že začíná v pátek 13.

Kromě několika méně podstatných událostí, které bylo možné o víkendu oslavovat (jako například 700 let od narození Karla IV), bylo naší největší radostí a povinností důstojně zapít Mirečkovy kulatiny. Místo oslavy bylo vybráno skvěle, v Českém ráji se musí líbit prostě každému. Radovánky trvaly s menšími pauzami dva dny a dvě noci a byly velkolepé. Všichni doufáme, že jsme Mirečka potěšili hodnotnými dary, uměleckým vystoupením i vodopádem bublinek pro štěstí. On nás zase odměnil výborným jídlem a pitím a hlavně svojí přítomností. Takže jsme si udělali radost všichni navzájem a ujistili jsme se, že i po všech těch letech je nám spolu dobře. Moc děkujeme Mirkovi a celé jeho rodině za krásné chvíle a přejeme do dalších „sklonkových“ let všechno nejlepší!
Iva R.

Jelikož jsem při této oslavě měl mnoho důležitých povinností, nemohl jsem se plně věnovat fotografování. Prosím tedy přítomné fotografy, zda by byli tak laskaví a své fotečky dali pro tento web k dispozici. Děkuji. Těch pár svých, mám zde.
Jindřich R.

 

A protože to náš nový web už také umí, připojuji níže videa z představení našich juniorek.

Nácvik

Premiéra

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář

„Nejlepší způsob, jak pozorovat ryby, je stát se sám rybou.“

Jacques-Yves Cousteau

Social media
O nás

Potápěči FA © 2023.