Ahoj potápníci,

náš neúnavný vodácký guru Tomáš A. vyhlásil již deváté pokračování jarní akce „Stebou mě voda baví". Letošní čachtání tatínků s dětmi je směřováno k našim bratrům na Slovensko, na horní tok řeky Hron.  Je to moc pěkná lokalita. Sám jsem před časem pádlování po Hronu s Tomášem absolvoval a bylo to moc pěkné.

Pozor, pozor veliká změna! Jak jistě dobře víte, tato akce byla vždy pouze tatínkovská. Ledy tají a pravidla se mění. Letošní ročník je otevřen i pro maminky a vlastně pro celé ženské plémě. Letos již nemusí tatínkové přinášet obětní dary za propustku na víkendovou veselici se svými ratolestmi, ale mohou si vzít své truchlící protějšky s sebou. Nebo naopak, některé maminky zas budou muset zrušit radovánky již dlouhodobě naplánované na dobu, kdy jejich dětičky společně s tím, kdo je zplodil, konečně vypadnou z domu. I to může být úhel pohledu, který nová situace přináší.

Takže ještě jednou, letošní model je úplně nový: Maminka na háčku, uprostřed ratolest a zadák tatínek. Jak to bude vypadat večer na břehu, to si odhadnout netroufám.

Úvodní informaci již Tomáš rozeslal. Připojuji ji pod tento článek. Pokud máte nějaký dotaz či informaci, můžete otevřít diskuzi tím, že pod článek napíšete svůj příspěvek.

Sportu zdar a vodě zvláště. Zdraví Jindřich

 

E-mailová zpráva z út 19.2.2013 16:41

Ahojky potápníci vodáci :-)

Vyhlašuji termín na
letošní akci " S tebou mě voda baví "

http://www.steboumevodabavi.cz/

na 6. - 9.6.  2013.

Od letošního již
IX. ročníku je akce otevřena všem, tj. i maminkám :-). Letos budeme sjíždět horní Hron na Slovensku, podobně jako v 2007 ale  o trochu výše,  snad z Brezna. Letošní voda bude samozřejmě tématická a hravá jako každý rok, a věřím že občerstvena ženami :-) . Dopravu plánuji autobusem. Toť zatím informativně a hlavně kvůli termínu vše, ale klidně mi můžete již teď dát vědět kdo pojedete. S konkrétnějšíma informacema, přihláškama a zálohama vás začnu oslovovat až v průběhu března.

Mějte se hezky a
vodě zzdar !

Tomáš

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář

„Nejlepší způsob, jak pozorovat ryby, je stát se sám rybou.“

Jacques-Yves Cousteau

Social media
O nás

Potápěči FA © 2023.