Co je to Havaj v Chýni?  Že by obecní úřad navázal družbu s honolulskou samosprávou, jako kdysi družstvo Rudá záře s kolchozem Leninskaja? Nebo snad všichni obyvatelé Chýně jsou už natolik happy, že se bude psát: mají „havaj" jako v Chýni? To asi ne. Tak co ten titulek znamená?

Nebudu vás déle napínat. Jedná se o naprosto ojedinělou akci, která nemá a asi dlouho ještě nebude mít, obdoby. Do jedné chýňské usedlosti zavítají desítky havajských děvčat a chlapců, kteří svým veselím udělají radost nejen sobě, ale především mnohým potřebným.  1. 3. 2013 se totiž uskuteční další již tradiční dobročinná aukce, jejíž výtěžek bude odevzdán na účet občanského sdružení BB kontakt, které se stará o naše kamarády, co měli v životě o trochu méně štěstí nežli my.

Že vás to zaujalo, no jak by ne. Přípravný výbor již pracuje na plné obrátky. Program je připraven a aukční katalog se úspěšně naplňuje. Je stále otevřen a vy, kdo máte doma něco zajímavého, spojte se s organizačním výborem SANEJIVOMAKU. Učiňte tak nejlépe prostřednictvím kurátora aukční sbírky Martina K. na adrese Kus@markus-rk.cz a ten váš exponát do katalogu zahrne.

Těšíme se na vás! A kdyby děvčata nevěděla, co na sebe, tak na úvodním obrázku je trocha inspirace.

Fotoreportáže z minulých ročníků 2010  2011  2012 

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář

„Nejlepší způsob, jak pozorovat ryby, je stát se sám rybou.“

Jacques-Yves Cousteau

Social media
O nás

Potápěči FA © 2023.