Oslava narozenin Michala a Slávky s krycím názvem 50+50=Honiny

Ahoj přátelé,

tak se nám to myslím docela povedlo. Oslava jubilea Míši a Slávky pod krycím názvem 50+50=Honiny byla důstojným aktem, završujícím životní etapu těchto dvou teď už kmetů. Docela jsme se pobavili a zaskotačili si.

Nová a překrásná rezidence v Černošicích i přes svoji rozlehlost praskala ve švech. Ne zcela kolaudační, ale přesto již zátěžová zkouška, by se snad dala přirovnat pouze k testu nově otevřeného mostu zatíženého plně naloženými Tatrami. Nevím, jestli to dům vydržel, odcházeli jsme poměrně brzy, ale snad nespadl. Dary, ať již individuální či kolektivní byly úžasné a obdarovaní nezřídka zatlačovali v koutku oka slzu štěstí. I dárcům to určitě lahodilo. Překvapení a nadšení oslavenců jim určitě bylo tou nejsladší odměnou. Nálada byla výborná. Muzika hrála k tanci i zpěvu. Zasmáli jsme se krásným, bohužel již historickým, obrázkům a filmům z našeho mládí. Probrali jsme spoustu důležitých hloupostí se svými přáteli. Děti, opojeny bludištěm chodeb a místností, lítaly tak rychle, že je rodiče registrovali jen jako rozmazané barevné šmouhy. Nemohu, zapomenout na pohoštění. Pod jídlem a pitím se stoly prohýbaly. Lituji jen, že jsem se nedočkal té uzené kýty, která voněla na sporáku a ne a ne se ohřát na tu správnou teplotu. Jak to vše dopadlo bohužel nevím, odcházeli jsme před dvanáctou, ale jak znám potápěče, nenechali se zahanbit a pařili do brzkých ranních hodin.

Tak ještě jednou díky za krásný večer a za společné úsilí na přípravě a realizaci pěkné oslavy té společné stovky. A co říci oslavencům? No samozřejmě hodně zdraví, štěstí a životního optimismu do té další, teď již započaté, stovky let.

Vše dobré přeje Jindřich  

P.S. Jelikož jsem se tentokráte nemohl plně věnovat fotografování, prosím ostatní přítomné, kterým se podařilo svými přístroji zakonzervovat pár pěkných okamžiků, aby se s námi o ně podělili. Prosím, pošlete mi je a já je velice rád na našich stránkách uveřejním. A pokud máte nějaký mocný zážitek a chcete se o něj s námi podělit, připojte ho do diskuze nebo mi ho zamejlujte a já ho uveřejním jako samostatný příspěvek. Moc díky.

Tak přece pár fotografií v naší fotogalerii

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář

„Nejlepší způsob, jak pozorovat ryby, je stát se sám rybou.“

Jacques-Yves Cousteau

Social media
O nás

Potápěči FA © 2023.